Lørdag, maj 08, 2021
   
Text Size
Log på
Mandag, 15. februar 2010 18:36

Hasle Torv - blog

Rate this item
(1 vote)

Her kan du læse om HF's arbejde vedrørende Hasle Torv...

Hasle Fællesråd kæmper fortsat på, at få en færdiggørelse af  Hasle Torv på kommunens budget!!

Du kan få fakta om Hasle Torv på wikipidia her (åbner i et nyt vindue)

Hasle Torv - historik:

 • Tidslinie:

 • Ultimo2010:

  Fællesrådet forsøger igen at bringe Hasle Torv projektet i fokus, denne gang med support af vores lokale byrådspolitiker Kate Runge. Læs her

  Primo 2009:

  Hasle Fællesråd kæmper fortsat på, at få Hasle Torv på kommunens budget.

  Ejerforeningen for bebyggelsen på Mazda-hjørnet har sagsøgt bygherren, som i forbindelse med byggeriet skulle have afsat midler til en delvis renovering af hjørnet ved Mazda-grunden.

  Veje og Trafik har oplyst at der ikke umiddelbart er penge til at løfte Mazda-hjørnet til samme høje kvalitetsniveau som det modstående hjørne, at der rundt om Mazda-grunden er et pænt fortov og inde på Mazda-grunden (det private areal) er sået græs, at det vurderes at man bør så græs på den offentlige del af arealet og derefter vente på bedre tider. Nivellering og græssåning kan afholdes under KB Mindre Vejarbejder 2009.

  Hasle Fællesråd forventer at afholde et borgermøde i efteråret 2009. Temaet for dette møde vil være Hasle Torv og trafik, herunder de gener omlægningen af Herredsvej kan medføre i vores område.

  3. juli 2008

  Svar fra fuldmægtig Frede Markussen vedr. brev til Rådmanden, hvor han bl.a. skriver:

  ”De har anmodet om et møde med Rådmanden vedrørende den fortsatte renovering af Hasle Torv. Desværre er der ikke på nuværende tidspunkt afsat midler til en færdiggørelse af nordsiden (bagerhjørnet). Vi finder således ikke at der på nuværende tidspunkt er noget formål med at afholde et møde om emnet. Det kan imidlertid oplyses at der er en udvikling på vej vedrørende en færdiggørelse af hjørnet på Mazda-grunden.

  22. maj 2008

  Hasle Fællesråd sender et brev til Rådmand Peter Thyssen medhenblik på et møde om færdiggørelse af torvet.

   31. marts 2008

  Brev fra Jørgen Ellehave ingeniør i anlægsafdelingen, Trafik og Veje.

  Elllehave nævner, at sagen ar optaget på vejbudgettet, men uden årstal for udførelse.

  Han skriver videre, at byrådet som bekendt har vedtaget, at Hasle Torv skal omlægges, men også at omlægningen må udføres i flere etaper. Der er derfor ingen tvivl om, at torvet bliver omlagt på et tidspunkt, men som nævnt, kan der ikke sættes årstal på hvornår dette sker.

  Trafik og Veje er meget opmærksomme på vores fælles ønske om at komme videre med færdiggørelsen af torvet.

  Mere historik

   

   

 

 

 

Last modified on Søndag, 02. januar 2011 19:13
Jesper Bomholt

Jesper Bomholt

Hej - her lidt om mig 

Jeg hedder Jesper Bomholt og er bestyrelsemedlem i Hasle Fællesråd. Endividere er jeg formand for PR-udvalget og webmaster for www.haslefaellesraad.dk.

Jeg bor på Klokkerfaldet og er gift med Ann Wraae Bomholt og har 3 piger + 1 plejebarn (pige), hund og kat mm. Jeg er født og opvokset i Hasle (Viborgvej 136 hvor min far og farfar drev købmandsforetning). Mine olde- og tip-tipoldeforældre var gårdejere i Hasle & Åby (Hjordhøjgård på Jernaldervej, Vidtskuegaard lige syd for Globus1 og Åby Gammelgård som Gammelgaardskolen er udstykket fra).

Jeg er desuden tidligere bestyrelsesmedlem i grundejerforeningen Solbakken og arbejder til dagligt som IT konsulent i Danske Bank. 

Website: www.haslefaellesraad.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Restore Default Settings

Login Form